SN PRO

За пета поредна година на територията на Русия, в град Москва ще се проведе фестивал посветен на спорта и хранителните добавки – SN PRO 2017. Това е едно от най-големите фитнес събития като датите отредени за провеждане са 28 и 29 октомври.

 

Купи SBD

Целта е популяризирането на здравословният начин на живот, физическата култура и фитнес като цяло. Организаторите и тази година са се погрижили програмата да е максимално плътна. Очаква се да пристигнат гости от световни величини – Дан Грийн и Томас Мартин (пауърлифтъри и световни рекордьори), очарователната блондинка – Лариса Райс, Улисес Уилямс Джуниър, Оксана Гришина – официално лице на марката Nebbia и многократна завоевателка на титлите „Арнолд класик“ и „Олимпия“. Стройни тела, известни фитнес блогъри, бивши и настоящи атлети ще бъдат под един покрив.

SN PRO

Михаил Кокляев, Кирил Саричев – най-силната лежанка на света, Константин Константинов, Юрий Белкин – момчето чудо на руският пауърлифтинг, Дмитрий Яшанкин, Андрей Скоромни, Дмитрий Клоков – едно от най-нашумелите имена в света на тежката атлетика и мн. др. спортисти от руското съсловие, изграждащи репутацията на здравословният и активен стил на живот ще присъстват. Очертават се множество семинари, в това число и бизнес-лекции от водещи експерти във фитнес инсдустрията. Как да превърнем любимото ни занимания в източник на доходи, как да развием свой собствен брaнд/марка, маркетингови стратегии и инструменти за придвижване на спортни продукти, услуги и мн. др. За двата дни са отредени да се проведат състезания в 7 различни дисциплини като две от тях ще са световни – финал на световният шампионат по пауърлифтинг на WRPF с награден фонд 30 000$ и световно по крослифтинг.

wrpf sn pro

Ще има много щандове с представители на хранителни добавки и възможности за дегустация. Мястото на провеждане е изложбеният център ВДНХ Експо при 75-ти павилион. Обратното броене започва.

коментирай

Please enter your comment!
Please enter your name here