Това са пресни отзиви на американски пауърлифтър, използвал трико Super Centurion за изпълняване на клек от широка позиция на краката, т.е. сумо клек.

[box type=”note”]Одобрено от IPF Това трико е еднослойно, одобрено от IPF, със специална подсилена тъкан около бедрата и в презрамките.[/box]

Купи SBD

Първото впечатление от трикото е удивително.

Това е доста тежко трико от специална плътна материя NXG Super +, която изглежда груба и съвсем не е за слабаци. Забелязват се някои разлики от трикото Centurion NXG+. Презрамките са по-широки и скосени в рамото и определено може да се види ъгълът на широката позиция на краката.

Шевовете на презрамките са различни от тези на първоначалния Centurion – може би заради 26% по-дебелия материал. Шевовете са наистина сигурни – изглеждат почти слети като един от горната страна. Предницата и гърбът са разкроени също като при първоначалния Centurion.

Ростислав Петков – световен шампион в кат. 74 кг със Супер Центурион
Супер Центурион

Нужни са около 20-30 минути с чужда помощ за да се облече трикото нацяло. Размерът съвпада с този на стария Centurion, но обличането на новия модел е ново изпитание. Спортистът открива, че най-добре е да вдигне крачолите възможно най-високо, което е около 10 см над коляното.

Материята е плътна и е трудно да се опъне нагоре, за да се изгладят набръчканите места. След това, вместо да продължи да работи върху крачолите, той минава на бедрата и ханша. След това издърпва презрамките нагоре, те са много удобни и сякаш са отляти по рамото. Презрамките осъществяват контакт с раменете по цялата широчина на лентата, а не само по вътрешния ръб. Няма приплъзване.

коментирай

Please enter your comment!
Please enter your name here