bfsm

Шампиони от 3 държави и най-силните стронгмени на България в титаничен сблъсък в Пловдив! 

Купи SBD

Инфо за предстоящо събитие на БФСС в Пловдив. Ще се проведе международен силов турнир на 22.06. на Площад Централен от 18 ч.

Това е списък с атлетите които ще вземат участие:

Родион Сукман – Молдова. 5 кратeн шампион на Молдова по силов трибои и трикратен носител на титлата “Най-силен мъж” на Молдова. Редом с тези успехи Сукман се класира на 2-ро място на Световното първенство по Maswrestling 2013. Габор Хрозик – Унгария. Носител на титлата “Най-силен мъж” на Унгария за 2010 г.

Золтан Ладамержски – Унгария. Един от топ атлетите на Стрингмен спорта в Унгария.

Сергей Мирзенко – Молдова. Вицепрезидент на Молдовската Стронгмен федерация и неин основен състезател.

Стоян Тодорчев – България. Най-силния мъж на България и топ атлет от Световна класа. 7 световни рекорда и рекорд на Гинес (имате инфо за него в изобилие)

Велизар Митов – България. Абсолютен шампион по силов трибой 2014 г. и стронг мен атлет на БФСС, основен претендент на Тодорчев.

Състезател по масрестлинг на България (в БФСС) Бойко Лишковски – България. Само преди година се класира 2-ри на турнира Мускули 2013 в Пловдив, като даде сериозна заявка че през тази година ще бъде от топ атлетите на БФСС.

Петьо Христов – България. Най-младото попълнение в редиците на БФСС – от фен до състезател само за една година. Две републикански състезания и огромен потенциал за бляскаво бъдеше в спорта.

Кристиян Златков – България. Две републикански състезания като атлет на БФСС и огромен потенциал за силов атлет. Само на 18 г. Мариян Димитров – България. Абсолютен дебютант в Стронгмен спорта ще защити честа на пагона. Най-силният полицай в България, излиза срещу топ спортистите в Европа!

 

Още инфо тук => http://media.muskuli.com/category/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/Shampioni-ot-3-darzhavi-i-nai-silnite-strongmeni-na-Balgariya-v-titanichen-sblasak-v-Plovdiv.html

 

Коментирай