GPA World Championships - Sydney 2014Одел Мануел срещу Уейн Хаулет

Остава малко повече от месец до началото на Мега събитието в Сидни Олимпик Парк, Австралия – Световния шампионат на GPA и турнето на Руските Царе!

Двама страхотни приятели с прекрасна история на развитие – Одел Мануел и Уейн Хаулет ще се изправят един срещу друг в битка за победа!

Двама от най-силните Австралийски пауърлифтъри ще споделят един и същи подиум, мач, който вече пет години се очаква да се състои!

Купи SBD

Едно страхотно видео, показващо началото на тези две Австралийски легенди:

Благодарен съм на Everett Wade за серията рекламни видеа за GPA Worlds. Това конкретно е много специално за мен, тъй като представя една наистина интересна хронология за моето развитие и това на Мануел от времето, когато започнахме в PA. Одел е нашият най-силен трибоец, изобщо не може да има объркване по този въпрос и без съмнение тоталът му ще скочи над 1050 кг в предстоящото му състезание, затова е по-добре да гледаме това видео сега.

Уейн Хаулет

Кой ще стане най-силният Австралийски пауърлифтър? Уейн Хаулет или Одел Мануел? Две истински чудовища ще застанат един срещу друг на 21 – 24 ноември!

Дан Грийн срещу Захир Худояров – Полет към величието

Дан Грийн и Захир Худояров – още двама други гиганти ще се сблъскат на подиума в Сидни! Кой от двамата, това ще бъде истинско зрелище за феновете на силовия трибой!

Дан Грийн vs Захир Худояров – Rise to Greatness:

Очакват се още много предизвикателства – да не забравяме Руските Царе! Ще се състезават Кирил Саричев, Константин Поздеев, Андрей Беляев, Константин Константинов, Михаил Кокляев и Андрей Маланичев!

Предстои да гледаме!

коментирай

Please enter your comment!
Please enter your name here