dan green deadlifts

RUM VII – Седмият по ред от Шампионатите на Общността за Безекипировъчен Пауърлифтинг на САЩ (RAW UNITY MEET) ще е вероятно най-грандиозното и най-якото от всяко друго безекипировъчно състезание, провеждано в САЩ, което може да се изправи срещу всеки един турнир в света, включително Световното Първенство на IPF Raw.

RAW UNITY MEET 7

Какви изненади да очакваме на RUM VII?

Трибоецът Кайл Кейо (категория 67 кг), който ще участва на този турнир коментира някои от звездите, номинирани за участие RUM VII: Повечето от жените ще се състезават през първия ден без бинтове, което е далеч по-дълбоко от изпълнението с бинтове през втория ден. Въпреки това и двата дни ще бъдат наситени с големи таланти.

Купи SBD

В категория 44 кг ще се изявят световната рекордьорка Ким Тран; носителката на световен рекорд за клек, тинейджърката Наоми Кътин и бившата притежателка на рекорда на САЩ Дженифър Петросино.

В категория 48 кг, в деня с бинтове, ще има интересна битка между бившата носителка на рекорда на Америка Лиза Ротман (тя все още притежава рекорда на Америка за тяга от 157,5 кг) и настоящата рекордьорка Ейприл Шумейкър. Може би най-интересна ще е категория 52 кг, в която е може би най-силната трибойка в света за момента, Джен Ротсингер (световен рекорд по общ резултат от 417,5 кг).

В категория до 56 кг в различни дни ще се състезават две от най-добрите в света – Беки Рич (без бинтове) и носителката на световен рекорд Кейтлин Траут (с бинтове).

В категория до 60 кг, Марилия Каунтино ще прекоси Щатите за сблъсъка с Елен Щайн (и двете с по над 408 кг общ резултат в категория до 60 кг); категория до 67 кг ще бъде забележтелна с изявата на тягаджийката Ирина Пятрович с нейните 227 кг на тяга.

Американската рекордьорка Ан Вандербуш ще се състезава в категория 75 кг и в категория 82 кг. Битката между световните рекордьори Джил Милс, Алиша Смит и Крис Кларк също ще бъде вълнуваща. При мъжете, категория до 60 кг ще стартира със световния рекордьор Ричард Хоторн – Мравката (667 кг общ резултат), който ще се състезава в Ден втори срещу спонсорирания от Елит Фитнес състезател Брандон Смитли.

В категория 67 кг ще се състезават носителят на световен рекорд Джо Мороу и друг изявен пауърлифтър – Ерик Талмънт. Ден първи ще бъде знаменателен с някои от най-добрите в света трибойци в категория до 75 кг: Джейсън Маненкоф (№ 6 в света), Том Розели (№4), Пол Нгуен (№3) и носителя на световен рекорд и за клек и за тяга Вашон Периман (№1).

Дан Грийн
Дан Грийн

В категория до 82 кг, носителят на световен рекорд без бинтове Джейми Люис (775,5 кг) ще се състезава в Ден първи, а състезателят, носител на световен рекорд с бинтове Брантли Торнтън (816,5 кг) ще се изяви в Ден втори. Първият ден ще се характеризира с тройна битка между Джереми Хамилтън (885 в кат. 100 кг), състезателят на Animal – Джей Нера (862,5 кг в кат. 100 кг) и световния рекордьор Дан Грийн и в двете категории – 100 кг и 110 кг.

В категория 110 кг ще наблюдаваме през първия ден битката между Браян Хопър (№3), Джордън Уонг (№3), Пийт Ръбиш (№2) и Кейд Уебър (№1).

Тук може да има още една изненада – петият номиниран от същата категория – Шо Джоунс, засега без място в ранглистата, е събрал на предишно състезание RUM общ резултат от 840 кг, който е достатъчно добър да го нареди на второто място.

През втория ден Ърни Лилиебридж Младши (№2 след Дан Грийн в категория до 100 кг) ще се състезава с атлета на Елит Фитнес Кейси Уилямс (№2 с 907,5 кг в кат. до 110 кг) и пауърлифтинг легендата Стийв Годжинс, който се завръща на подиума.

 

В категория до 125 кг ще наблюдаваме световния рекордьор Ерик Лилиебридж, завръщането на Бен Сийт и заемащите топ състезатели в същата категория  като Денис Корнелиус и Джон Каридес.

Brandon Lilly
Brandon Lilly

Категория 140 кг включва легендите Мат Уенинг, Брандон Лили и Ърни Лилиебридж Старши.

А в свръх тежка категория ще видим спортистът с един от най-големите общи резултати без бинтове за всички времена Скот Уийч в битка срещу тягаджията Брент Уилис, а в деня с бинтове ще излязат Чад Уесли Смит, големият на клек Дерек Кендал и Бърли Хок (спортистът с най-голям тотал за момента в САЩ от 1052,5 кг).

RUM 7

Най-общо казано, това ще бъде едно фантастично събитие, с невероятно голям брой опити за световни рекорди и най-важното, ще можем да видим най-големите – всички накуп.

4 КОМЕНТАРИ

коментирай

Please enter your comment!
Please enter your name here