Наздраве Евлоги Георгиев

 

Евлоги Георгиев се класира 5-ти на световното по лег в Дания! Той бутна 307.5 кг и направи три успешни опита, които  го класираха измежду най-добрите бенчери в категория до 120 кг в света на IPF!

Купи SBD

Споделям тази снимка от Световното по вдигане от лег, защото на нея е показано всичко!

Наздраве, за Евлоги Георгиев!

Усмивките, задоволството и положителните емоции, не винаги е задължително да са свързани с качване на почетната стълбичка! Истинският боец е най-щастлив от това, че днес е победил себе си, че е бил по-силен от вчера и ще продължи да се развива, за да е още по-силен утре ! Аз съм изключително горд от представянето на Евлоги – 10 кг. прираст от последното му международно състезание (297,5 кг. на Европейското миналата година в Словакия), 3 сполучливи опита, които бяха зачетени от международни съдии с по 3 бели светлини.

Не на последно място искам да отбележа, че нещата определено не станаха по лесния начин, щангата тежеше при всеки един опит, като това, че регистрира успешни опити на 300 и особено на 307,5 кг. си беше геройство!

При опитът на 307,5 кг. щангата направо пълзеше нагоре, но въпреки всичко, нашата машина не се отказа и се бори до край, за да направи опит с 3 бели светлини – нещо изключително рядко за толкова тежък опит на международно първенство!

Evlogi Georgiev Bulgaria

 

коментирай

Please enter your comment!
Please enter your name here