TITAN-YELLOW-JACKET

Тази година Titan Systems Support представи своя нов продукт – наколенките Yellow Jacket.

Купи SBD

Първото нещо, което грабва окото е цветът; ярко жълто, като че ли директно взето от филмите през 80-те на миналия век. Второ, веднага се забелязва големия черен X.

Веднага се сещаш за какво е поставен. Понякога е наистина трудно да се види къде е границата между горната част на коляното и тазобедрените флексори. Дори е още по-трудно, ако си с черно трико върху черни наколенки. Със сигнално жълтото няма как да я пропуснеш, а това дава по-голям шанс за добър лифт.

Сега, нека да анализираме шева на X-а, предназначен да се справи с “Torque системата” на SBD. Честно казано, не се чувства огромна разлика. По-изненадващ е големия черен шев отзад. Той е три пъти по-голям от размера на X-а или въртящия момент и е много твърд. Усеща се някакво отблъскване отзад на коленете, което не се забелязва с SBD наколенките. Макар че, това едва ли би допринесло за клек с по-голям товар. Това  по-скоро е направено за удобство, сигурност и увереност.

Много е важно при поръчка да се разгледа таблицата с размерите на Титан и да се измери обиколката на колянната става. Например, ако ползваш наколенки SBD размер S, при Yellow Jacket ще трябва да си поръчаш един размер по-голям (М). Дебелината и дължината t на Yellow Jacket са малко по-малки, но и широчината им е по-малка, което е по-добре за съпорта. Ако си мислиш, че като вземеш по-малък размер, това ще ти помогне повече, аз го пробвах и не го препоръчвам. Целта на наколенките е да се запазят ставите топли и защитени. Те няма да помогнат да вдигнеш по-голяма тежест, както бинтовете например. Въпреки това, дълготрайната им употреба може да помогне за избягване на травми и болки в коленете.

Наколенките са налични и можеш да ги поръчаш тук.

коментирай

Please enter your comment!
Please enter your name here