Вчера се състоя невероятно атрактивният турнир по силов трибой “Джони Спорт” 2017.

Като помощник секретар имах страхотната възможност да бъда една идея по – близо до емоциите на всеки участник и дишах магнезий с удоволствие през цялото време. 

Купи SBD


Станахме и свидетели на демонстрация на Димитър Саватинов – човек, когото откровено наблюдавах с ококорени очи и зяпнала уста, защото така ме замая и развълнува присъствието му в иначе нажежената обстановка. Даже сякаш хората забравиха овациите си по едно време, когато Димо се провикваше с цяло гърло “430 кг на щангата!”. 

Аз лично забравих от онемяване като човек, който не е виждал подобно изпълнение досега, и гледах без да мигам и безмълвно. Помня, че ушите ми бумтяха от адреналин. Вече не говоря само за чутовната щанга на големия Саватинов, а за всяка една друга чутовна щанга, без значение от броя и цвета на дисковете. 

Поздравявам всеки един от участниците на прекрасния турнир. Вие ме вдъхновихте и надъхахте безмерно като свидетел на Вашите опити, успехи и неуспехи да надскочите себе си, да преборите себе си и да бъдете себе си. 

Като състезател и любител в този спорт, вчерашният ден бе за мен безценен. Горда съм, че успях да стисна ръцете Ви и да Ви връчвам медалите. Бъдете здрави и не спирайте да преследвате мечтите си. Вярвам, че с по-напредналите от Вас ще се срещнем на подиумите на републиканските първенства. Силовият трибой има нужда от развитие, което е в нашите ръце и сърца. 

Бъдете горди представители и радостни разпространители. :] И не на последно място, бе удоволствие да бъда отново ардигален отбор с Dimo Benev и Ivan Stamatov. Бургас завинаги! 

До скоро!

коментирай

Please enter your comment!
Please enter your name here