Карамишев Сарафов

Отново честито за Georgi Karamishev! Железният Боец от Бургас отвоюва престижната 5-та позиция в свръхтежката категория на Европейския Шампионат в Санта Сузана, Испания

Крамишев Сарафов

искам да благодаря на всички, които бяха зад мен и вярваха в мени специално на биг Краси Сарафов, който през цялото време бе до мен и се погрижи всичко да е уредено, удобно и комфортно… но не и като на “почивка”
Тренировките бяха до последно лабаво няма

Купи SBD

Не мога да опиша с колко много гордост и радост ме изпълва това постижение на Жорката!

Като знам откъде сме тръгнали и през какво преминахме, за да можем да гоним мечтите си! Започнахме като две надъхани малки дечица – той хилав, аз-дебел ?
Спуквахме се от тренировки. Обикаляхме Бургас пеш, само за да си купим отнякъде месо за 50 стотинки по-малко. Започнахме да работим като охранители още на 17, защото отлично знаехме, че мечти не се преследват с празни джобове

Продължих в силовия трибой, а той се отдаде на културизма и така вече толкова много години! Състезава се от 2002-ра, като дори да не е в активна подготовка за състезание, винаги е на културистична диета!

Тези яки резултати не стават за един ден, нито за една година, а изискват много труд, търпение и пълна отдаденост! Разбира се и стабилен треньор и приятел, който Жорката има в лицето на Големия Krasi Sarafov!

БЛАГОДАРЯ ВИ много за вдъхновението, Момчета! Сигурен съм, че това е само началото на големите, международни успехи на тандема Сарафов-Крамишев!

Димо Бенев

Георги Карамишев

Жоро Карамишев и Биляна ЙотовскаKaramishev

коментирай

Please enter your comment!
Please enter your name here