Атанас Николаев - абсолютен шампион
Атанас Николаев - абсолютен шампион

Още малко снимки от провелото се Балканското Първенство по Културизъм, Фитнес и Бодифитнес за Мъже, Жени и Ветерани в Международния Панаир – Пловдив

Изминалата събота /27.04.2013/ ако сте пропуснали беше доста напрегната… в Пловдив във един и същи ден се бяха събрали две интересни и зрелищни събития – Стронгмен демонстрация и Балканиада по Културизъм.

Организаторите на демонстрацията се свързаха с редакцията ни и ни поканиха в Пловдив да пуснем живо видео от събитието. Така и стана, отидохме на място и проблемите с техниката започнаха… наложи се да се преместим да предаваме балканиадата вместо стронгмен-а.

Купи SBD

За Балканиадата, международно събитие заслужаващо вниманието на всеки, който харесва фирнеса и бодибилдинга. Веднага разпънахме техниката и видеото вървеше онлайн… звука – отвраттелен 🙂 така и не можахме да го оправим. Картината бе далеч от HD, но важното беше да е на живо.

Какво да ви кажа още, от една страна подготвени състезатели и готина обстановка, от друга, на почивките за огромно разочарование и напомняне че все още живеем в средновековието, организаторите се погрижиха да гледаме УНИКАЛНИТЕ КАЧЕСТВА НА ТАНЦОВ АНСАМБЪЛ … (не помня и не искам да си спомням името), които друснаха хорце и сиртакита… сори ама много е зле положението, нищо против хорцето, всеки с вкуса си, но все пак малко не се вързва с бодибилдинг състезанието!!!

Няколко изумени приятели на участниците от другите страни, нали все пак е Балканияда, се оглеждаха странно по време на тези уникални хора и музики.

За сметка на това Атанас Николаев и треньора му Дидо Генев от клуб Леон показаха какво е уникална спортна форма. Честито Наско и чакаме международните изяви по късно тази година.

Ето и снимки от нашата позиция в залата, която всъщност беше точно зад съдиите…

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.583443605029443.1073741829.160679593972515&type=1&l=f1f43c560a

Коментирай